Franchise makelaar

Als franchise makelaar ben je verantwoordelijk voor de koop, verkoop of verhuur van woningen in een exclusief gebied. Franchisenemer zijn heeft veel voordelen, omdat je gebruik kunt maken van bestaande producten, diensten en ervaringen. 

Franchiseformule makelaardij

De franchiseformule is in de makelaardij sterk toegenomen omdat de meeste makelaardij formules toestaan dat men als makelaar vanuit huis kan beginnen. De drempel voor het opstarten van een franchiseformule makelaardij is een stuk lager dan in de retail. Ervaring in de makelaardij is niet altijd nodig; commerciële gedrevenheid, ambitie en ondernemerskwaliteiten wel. 123Wonen en iQ Makelaars zijn beiden een franchiseformule makelaardij.

Franchise formule verhuur en verkoop

Als franchise makelaar werk jij zelfstandig en kun je gebruik maken van de naamsbekendheid en alle andere voordelen van de franchiseorganisatie. Het is mogelijk franchise makelaar te worden in zowel de verkoop- als de verhuurmakelaardij. Daarnaast kunnen we ook een onderscheid maken in verhuur- en beheermakelaars. Een verhuurmakelaar bemiddelt tussen woninghuurders en verhuurders en werkt in opdracht van de laatste. Een beheermakelaar ontzorgt u als verhuurder volledig en regelt alle zaken die maandelijks terugkomen.

Franchise makelaar worden

Heb jij interesse in vastgoed, ben je een echte ondernemer met commerciële kwaliteiten en hou je van aanpakken? Dan is franchise makelaar worden misschien iets voor jou! Verhuurmakelaar 123Wonen zoekt enkel nog franchisenemers in het rayon Zeeland en Dordrecht. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op deze pagina.

iQ Makelaar worden

Recent is gestart met de nieuwe formule iQ Makelaars voor verkoop en aankoop van woningen. Ook hier worden enkele kwalitatieve franchisenemers gezocht die gaan voor de lange termijn, waarbij de nadruk in de franchise ligt op landelijke samenwerking vanuit ieders eigen exclusieve rayon. Wil je meer weten over franchise makelaar worden in de verkoopbranche? Kijk dan snel op iQMakelaarworden.nl!

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl