Omschrijving

Gelegen in architectonisch gebouw "Silodam", ontworpen door architectenbureau MVRDV. Midden in Amsterdam met schitterend vrij uitzicht op de oude Houthavens en Pontsteiger. Dit appartement heeft een open keuken,1 slaapkamers en een badkamer.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en kent de volgende indeling:

Via het nette beveiligde trappenhuis aan de voorzijde, voorzien van een dubbele lift, bereikt u de voordeur van het appartement aan de voorzijde op de eerste verdieping. Entree, hal met inbouwkast en separaat toilet met fontein.

Zeer royale lichte woonkamer met open keuken en prachtig uitzicht over het water. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. V. Deze kamer heeft tevens een grote raampartij met heerlijk uitzicht. De ruime badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en douche. Naast de badkamer bevindt zich een berging met aansluiting voor wasmachine en droger. 

Voor gemeenschappelijk gebruik is er een bewoners terras op de kop van het gebouw, "het Kraaienest", waar u heerlijk kunt uitkijken en genieten van de middag- / avondzon. Tevens is er in het gebouw voor bewoners een kleine fitnessruimte, bibliotheek en spelotheek aanwezig.

Omgeving
De Silodam is een strekdam in het westelijk havengebied van Amsterdam. De ca. 300 meter lange strekdam steekt uit in het IJ. Langs de Silodam staan twee voormalige graansilo's die nu dienstdoen als appartementengebouwen, waaronder de Stenen Silo, een rijksmonument. Ook staat hier het appartementengebouw Silodam uit 2002, een bekend voorbeeld van de moderne architectuur langs de IJoevers van Amsterdam.

Langs de westelijke zijde van de Silodam bevinden zich de Houthavens en over de gehele lengte van de dam is een drie meter breed houten trottoir gelegd, de boardwalk. Deze eindigt in een trap die dwars door de nieuwbouw heenloopt naar een terras met panoramisch uitzicht over het IJ.

Door de ligging en het vrije uitzicht op o.a. de Pontsteiger is het een bijzonder stukje van Amsterdam. De Haarlemmerstraat, de Noordermarkt, en de Jordaan en Centraal Station zijn op loopafstand gelegen. Per fiets bent u in 5 minuten midden in de stad. Ook is de Ring naar alle kanten snel te bereiken.

 

Prijs per maand is €1500

Lees meer 
  • Type Appartement
  • Woonoppervlakte 63 m2
  • Aangeboden sinds 18-10-2021
  • Beschikbaarheid Per direct

Huurprijs

€1.500,- /-

Amsterdam

Amsterdam
020-2246050 amsterdam@123wonen.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

  • Aangeboden sinds: 18-10-2021

Specificaties

  • Soort: Woningen
  • Type: Appartement
  • Beschikbaarheid: Per direct
  • Woonoppervlakte: 63 m²

Vraag bezichtiging aan

Vergelijkbaar aanbod

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl