Bellevuelaan , Haarlem

IMZ_STATUS_RENTOVB

Omschrijving

Bellevuelaan, Haarlem ca 62m2, Huurprijs € 1.250,- per maand exclusief gas, water en elektra.

Dit in 2009 gebouwde complex staat pal tussen het Spaarne en de Haarlemmerhout in. Aan de ene kant water en aan de andere kant het park. 
En uiteraard op een paar minuten loopafstand het gezellig centrum van Haarlem met de gezellige terrassen en restaurants, de leuke winkeltjes en de diverse bezienswaardigheden. 
Het complex is gelegen op het terrein van de voormalige Mariastichting, het heeft een prive berging in de onderbouw en is in een autoluw straatje gesitueerd. 

Indeling: 
Via bellentableau op de begane grond, de keuze om met de trap of lift te gaan naar de 2e verdieping.  Binnenkomst appartement in hal met toegang tot alle vertrekken.  Woonkamer aan het einde van de gang met een leuk zicht. De woonkamer is gezellig en is voorzien van een moderne en open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens bevindt zich hier een voorraadkast. Ruime slaapkamer met plaats voor een kingsize bed en een brede kledingkast. Separaat toilet en de nette en betegelde badkamer met een inloopdouche en wastafel. En een separate ruimte voor de wasmachine. De woning is voorzien van vloerverwarming. Berging in de onderbouw. 

Bijzonderheden: 
- Huurprijs  € 1.250,- exclusief gas, water en elekra
- Gestoffeerd (= ongemeubileerd)
- Ca 62 m2
- Berging in de onderbouw
- Parkeerplaats mogelijk beneden in het complex in overleg
- Dichtbij Park
- Op loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem met de gezellige terrassen en restaurants, de leuke winkeltjes en de diverse bezienswaardigheden. 

Bellevuelaan, Haarlem approx 62m2, Rental price € 1.250,- per month excluding gas, water and electricity.

This complex, built in 2009, is situated right between the Spaarne and the Haarlemmerhout. On one side water and on the other side the park. 
And of course, within a few minutes' walking distance, the lively centre of Haarlem with its cosy terraces and restaurants, its quaint shops and various places of interest. 
The complex is located on the site of the former Mariastichting, it has a private storage room in the basement and is situated in a pedestrian street. 

Layout: 
Through doorbells on the ground floor, the choice to go by stairs or lift to the 2nd floor.  Entry flat in hall with access to all rooms.  Living room at the end of the hallway with a nice view. The living room is cosy and has a modern open kitchen. The kitchen is equipped with various appliances. Also here is a pantry. Spacious bedroom with room for a king size bed and a wide wardrobe. Separate toilet and the neat and tiled bathroom with a shower and sink. And a separate room for the washing machine. The flat has floor heating. Storage room in the basement. 

Details: 
- Rent € 1.250, - excluding gas, water and electricity
- Semi-furnished (= unfurnished)
- Approx 62 m2
- Storage in the basement
- Parking space possible downstairs in the complex in consultation
- Close to Park
- On walking distance of the cosy centre of Haarlem with the nice terraces and restaurants, the nice shops and the various sights. 

Lees meer 
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte 62 m2
 • Kamers 2
 • Slaapkamers 1
 • Aangeboden sinds 02-09-2021
 • Beschikbaarheid Per direct

Huurprijs

€1.250,- /per maand

Haarlem

Bart Christiaans
023 - 760 14 80 haarlem@123wonen.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

 • Aangeboden sinds: 02-09-2021

Specificaties

 • Soort: Woningen
 • Type: Appartement
 • Beschikbaarheid: Per direct
 • Interieur: Gestoffeerd
 • Kamers: 2
 • Slaapkamers: 1
 • Woonoppervlakte: 62 m²

Vraag bezichtiging aan

Vergelijkbaar aanbod

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl