Zijlstraat , Haarlem

Verhuurd OVB

Omschrijving

Zijlstraat, Haarlem Ca 40 m2 Huurprijs €1250,- Exclusief Gas, water en licht. 

In één van de bekendste winkelstraten in Haarlem, is gelegen deze charmante onlangs gerenoveerd 2-kamer appartement op één van de leukste locaties in Haarlem! Deze woning is gelegen op de 1e etage en is in perfecte staat van onderhoud. Lichte woonkamer met open keuken en je kijkt vanuit de woonkamer uit op de Zijlstraat. De woning is voorzien van een zeer fraaie houten vloer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woning is voorzien van een ruimte slaapkamer gelegen aan de achterkant van het pand en heeft een badkamer en suite. Een moderne badkamer, brede wastafel en inloopdouche. Tevens is er een separaat toilet aanwezig in de hal. De woning is gelegen in het stadshart van Haarlem en is op loopafstand van de Grote markt, Oude Groenmarkt, winkels en diverse horeca gelegenheden.

Indeling:
Parterre: gezamenlijk entree, trap naar…

Eerste verdieping: overloop met voordeur, voorzijde van het pand : zeer lichte woonkamer met hoge ramen, open keuken. halletje met sepperaat toilet. Achterzijde: Zeer ruime slaapkamer met hoge ramen, moderne badkamer en suite. 

Bijzonderheden:
* per direct beschikbaar in overleg.
* Huurprijs € 1.250,- excl. g/w/l
* Gestoffeerd 
* Oppervlakte circa 40 m2
* Openbaarvervoer op loopafstand
* Gelegen aan één van de bekendste winkelstraten van Haarlem, in het bruisende hart van de stad

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zijlstraat, Haarlem Approx 40 m2 Rent €1250,- Excluding gas, water and light.

In one of the most famous shopping streets in Haarlem, this charming recently renovated 2-room apartment is located in one of the nicest locations in Haarlem! This property is located on the 1st floor and is in perfect condition. Bright living room with open kitchen and you overlook the Zijlstraat from the living room. The house has a very nice wooden floor. The kitchen is equipped with various built-in appliances. The house has a spacious bedroom located at the back of the building and has a bathroom en suite. A modern bathroom, wide sink and walk-in shower. There is also a separate toilet in the hall. The property is located in the city center of Haarlem and is within walking distance of the Grote Markt, Oude Groenmarkt, shops and various catering establishments.

Layout:
Ground floor: shared entrance, stairs to…

First floor: landing with front door, front of the property: very bright living room with high windows, open kitchen. hall with separate toilet. Rear: Very spacious bedroom with high windows, modern bathroom en suite.

Particularities:
* immediately available in consultation.
* Rental price € 1,250 excl. g/w/l
* Upholstered
* Surface area approximately 40 m2
* Public transport within walking distance
* Located on one of the most famous shopping streets in Haarlem, in the bustling heart of the city

Lees meer 
 • Type Appartement
 • Woonoppervlakte 40 m2
 • Kamers 2
 • Slaapkamers 1
 • Aangeboden sinds 29-04-2022
 • Beschikbaarheid Per direct

Huurprijs

€1.250,- /per maand

Haarlem

Bart Christiaans
023 - 760 14 80 haarlem@123wonen.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

 • Aangeboden sinds: 29-04-2022

Specificaties

 • Soort: Woningen
 • Type: Appartement
 • Beschikbaarheid: Per direct
 • Interieur: Gestoffeerd
 • Kamers: 2
 • Slaapkamers: 1
 • Woonoppervlakte: 40 m²

Vraag bezichtiging aan

Vergelijkbaar aanbod

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl