Millinxstraat , Rotterdam

Nieuw

Omschrijving

WONINGDELERS OPGELET!!

Goed onderhouden 4 kamer appartement voor 3 woningdelers beschikbaar,  gelegen in de kindvriendelijke en autoluwe Millinxbuurt (Tarwewijk) in Rotterdam Zuid!
Op loopafstand is het groene en kindvriendelijke Millinxpark met parkhuis, de basisschool "De Akker" en speeltuin ‘Millinx’ te vinden. Tevens vindt je op loopafstand winkelcentrum Zuidplein en hulpdiensten zoals politie, brandweer en Ikazia Ziekenhuis. Aan de aangrenzende Dordtselaan vindt je verschillende buurtwinkels zoals slagerij, bakkerij, multiculturele eetgelegenheden, avondwinkels en de tropische supermarkt. Metro en busstation Zuidplein en metro station Maashaven zijn op loopafstand te bereiken. Met het OV of via de Erasmusbrug ben je binnen 10 minuten in het centrum van de stad, ideaal toch?

Momenteel is de leefomgeving erg in ontwikkeling zo komt er bijvoorbeeld een boulevard met gezellige terrasjes en wordt Ahoy uitgebreid met o.a. de grootste Pathé theater van Rotterdam. De leefomgeving is al goed en wordt alleen maar beter.

Indeling
Begane grond
Via de opstap bereikt je de voordeur. De hal biedt toegang tot de trap naar de eerste overloop , vanuit deze overloop bereikt je de tweede trap, de eerste woonlaag.

Eerste woonlaag
Op de eerste woonlaag tref je een kleine hal welke toegang biedt tot het toilet, de CV-kast, de woonkamer, de eetkamer, de keuken en de trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd. Deze ruime woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer welke doorloopt over de gehele verdieping (hal, woonkamer, keuken en eetkamer). Middels een grote schuifpui is het Franse balkon te betreden welke is gelegen op het zuiden en uitkijkt op de berging. Daarnaast zorgen de grote ramen in deze pui voor veel lichtinval!

Met een totale lengte van circa 11 meter betreedt je vanuit de woonkamer de open woon- keuken, met aangrenzend de eetkamer. De keuken heeft aan weerszijde, een van hoogglans witte kastopstelling en flinke ruimte aan zwartmat aanrechtblad. In de aangrenzende eetkamer, het verlengde van de keuken een van hoogglans witte voorraadkasten en inbouwapparatuur. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; 5- pits gaskookplaat met wok-brander, oven en stoomoven. Middels de 2 grote kunststof draai-kiepramen (+ 1 vast raam), welke zich aan de voorzijde van de woning in de eetkamer bevinden, kijkt je uit op speeltuin "Millinx" en de basisschool "De Akker".

Tweede woonlaag
Via de trapopgang de tweede woonlaag met een ruime overloop. Het mooie aan deze overloop is de aanwezige dakkoepel welke zorgt voor veel lichtinval van bovenaf. Vanuit de overloop  wordt er toegang geboden aan 3 slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze royale slaapkamer is voorzien van 2 grote kunstof draai-kiepramen (+ 1 vast raam) welke een mooi uitzicht bieden over de gehele Millinxstraat. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee kleinere slaapkamers welk ook zijn voorzien van een grote kunststof draai-kiepraam. De badkamer is betegeld met witte tegels en voorzien van een grote waskom en douche. In de badkamer is tevens een wasmachine aansluiting aanwezig.

Buiten
De woning beschikt over een buiten berging welke bereikbaar is via een gezamenlijke, afgesloten toegangspoort.

Let op!: voor deze woning geldt een huisvestingsvergunning, zonder vergunning kan er niet gehuurd worden.
Meer info via: https://www.rotterdam.nl/loket/huisvestingsvergunning/

Huurcondities:
Huurprijs: € 1175,- per maand. De kosten voor gas, water, elektra, internet  zijn voor kosten huurder en niet meegnomen in de huurprijs
Waarborgsom: minimaal 1 maand huur
Inkomenseis: maandelijks bruto-inkomen minimaal 3 keer de huurprijs. 
Huurperiode: minimaal 12 maanden
Beschikbaar: per direct
Toewijzing: er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid
Wijze van oplevering: deels gestoffeerd

--- 

123Wonen Rotterdam werkt bij deze woonruimte als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Heeft u uw vorige huurwoning opgezegd of gaat u dit doen? Tip ons uw vorige verhuurder en als 123Wonen daar als verhuurmakelaar mag optreden ontvangt u als dank na een succesvolle bemiddeling € 100,-.

Voordat je een bezichtiging kan inplannen moet je ingeschreven staan op de website van 123Wonen. De inschrijving is geheel gratis. 

Vindt u dit aanbod op een andere website? Kijk op onze eigen website voor het actuele aanbod: http://www.123wonen.nl/makelaar/Rotterdam 

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met:

123Wonen Rotterdam
Willem Buytewechstraat 65B01
3024 BM Rotterdam
T:010-7600391
E:rotterdam@123wonen.nl

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie.

Lees meer 
 • Type Bovenwoning
 • Woonoppervlakte 100 m2
 • Kamers 4
 • Slaapkamers 3
 • Aangeboden sinds 10-10-2020
 • Beschikbaarheid Per direct

Huurprijs

€1.175,- /per maand

Rotterdam

R. Visser
010 - 760 03 91 rotterdam@123wonen.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

 • Aangeboden sinds: 10-10-2020

Specificaties

 • Soort: Woningen
 • Type: Bovenwoning
 • Woonoppervlakte: 100 m²
 • Kamers: 4
 • Slaapkamers: 3
 • Bouwjaar: 1933
 • Energielabel: C
 • Interieur: Gestoffeerd
 • Beschikbaarheid: Per direct
 • Max. huurperiode: min. 12 maanden
 • info: Geen huisdieren toegestaan

Vraag bezichtiging aan

Vergelijkbaar aanbod

Partners

Acheter Louer

Home Globally

Immo Street

Kami Casa

PubliMaison

MLS

SodiChan

The House Shop

Luxury Homes

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl

Luxuryhomes

Woningen