Elserveldstraat , Elsloo

Prijswijziging

Omschrijving

Ruime 7 kamer woning met 3 slaapkamers en vrij uizicht!

Locatie/ligging:

Gelegen aan de noordrand van het lieflijke Elsloo op wandelafstand van de mooie dorpjes Meers en Catsop. De maas en het kanaal liggen op 10 minuten loopafstand. In Stein en Elsloo zijn alle noodzakelijke voorzieningen zoals winkels, scholen en gezondsheidsdiensten aanwezig. Voor wandelliefhebbers en fietsers  kan men vanuit deze woning direct het bos en de natuur in. 

Indeling:

Bij binnenkomst in de ruime ontvangsthal heeft men toegang tot de meeste ruimten die op de begane grond zijn gesitueerd. De woonkamer en de open keuken zijn eigentijds en voorzien van een elegante tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is een naastgelegen werkruimte (bureau aanwezig) inclusief een sauna en fitness apparatuur.  Via de werkruimte en via de woonkamer is een grote serre (36 m2)  te bereiken met grote eettafel en TV. Via de grote weg-schuifbare buitenpui is er direct toegang tot het terras.

Het gasten toilet, de badkamer ( met wirhlpool, regendouche, twee wastafels en zwevend toilet)  evenals een grote slaapkamer met een fitness ruimte (kan ook slaapkamer worden) zijn op de begane grond gelegen, dus ook een woning die perfect geschikt is voor minder validen bewoning.

De keuken is volledig ingericht, voorzien van inductie-kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast en inbouwoven. Verder is op de begane grond een ruime berging anex techniek ruimte. In de berging staat een vrieskast en zijn de wasautomaat en wasdroger geplaatst, er is voldoende opbergruimte. 

Op de eerste verdieping bereikt men middels de overloop twee ruime slaapkamers, ca. 24 m2 en 14 m2.  Op de overloop is een kastenwand aanwezig.

Installaties:

Warmte en koeling;

De woning beschikt over een warmwater CV installatie gekoppeld met een hybride warmtepomp, luchtgekoeld. De begane grond is bijna geheel voorzien van vloerverwarming.

Op het dak zijn PV panelen gemonteerd die voldoende stroom opwekken voor het gehele jaar. Voor de warmwatervoorziening zijn zonneboilers gemonteerd. In de woning zijn nog twee airco’s aangebracht die voor koeling kunnen zorgen evenals bij-verwarmen op overgangs dagen. Kortom, bij zorgvuldig gebruik is de woning energie neutraal. 

Kosten;

Boven op de huurprijs wordt een vast bedrag per maand in rekening gebracht voor de energiekosten, c.q. de onderhouds en beheer kosten voor de installaties. De vaste prijs wordt niet verrekend waarbij als uitgangspunt geldt dat de huurder de woning energie neutraal gebruikt. Bij overschrijding van dit uitgangspunt worden de meerkosten verrekend. 

Electra en zwakstroom;

De woning heeft voldoende wandcontactdozen en is aangesloten op TV en internet.

Water;

De woning is aangesloten op de waterleiding en heeft naast koudwater tappunten voldoende warmwatertappunten.

Veiligheid;

Voor uw veiligheid zijn rookmelders en CO2 melders aangebracht. Een alaminstallatie met 3 cameras zijn voorzien. Rondom is de woning uitgerust met electrische rolluiken die naast veiligheid uiteraard ook als zonwering fiunctioneren.

Buiten:

Omsloten achtertuin met royaal onderhoudsvriendelijk terras met palmbomen.

Het terras is binnendoor bereikbaar via de serre.  In de serre is een electrisch bedienbare poort aangebracht waardoor het terras vanaf de weg bereikbaar is voor bijvoobeeld een motor of fietsen.

Parkeren kan op eigen terrein onder de carport of op de oprit. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte in het openbare gebied direct voor de deur.

Buiten verhuur:

De verhuurder heeft een eigen werkplaats en berging waar zijn privé eigendommem zijn ondergebracht. Deze ruimten en de aanwezige kelders blijven buiten verhuur. 

In het huurcontract wordt een clausule opgenomen waarin de verhuurder of diens gemachtigde het recht behoudt om de werkplaats c.a. via de rolpoort te bereiken. Dit gebeurt telkens in onderling overleg. De verhuurder zal zorgdragen voor onderhoud van de palmbomen. 

Bijzonderheden:

-      Woonoppervlak: circa 210 m2;

-      De woning is per 01-10-2022 aanstaande beschikbaar; 

-      Energielabel A++;

-      Huurperiode: 6 a 10 maanden;

-      Gemeubileerde verhuur (vloeren en wanden zijn afgewerk; meubels en inrichting compleet); 

-      Huurprijs  € 1750,-  per maand (gemeubileerd);

-      Toeslag vaste prijs per maand voor energie - € 200,-;

-      Exclusief voorschot water, tv en internet en gemeentelijke heffingen;

-      Waarborgsom: € 3500,-

-      Huurvoorwaarde: inkomen minimaal 3,5x de huur, waarbij eventueel partnerinkomen voor 50% wordt meegerekend. Een screening is onderdeel van de procedure.

-      Woning wordt in zeer nette staat opgeleverd;

-      Let op, er zijn in overleg huisdieren toegestaan en roken in de woning niet toegestaan!

-      123Wonen Limburg treedt bij deze woonruimte op als verhuurmakelaar voor de eigenaar. Voor dit object zijn dus geen bemiddelingskosten van toepassing.  Als u na de bezichtiging wilt gaan huren is de aanbetaling op de eerste huur €150 om de woning te reserveren. 

-      Deze omschrijving is met de meeste zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. 123Wonen Limburg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees meer 
 • Type Vrijstaand
 • Woonoppervlakte 210 m2
 • Perceelgrootte 458 m2
 • Kamers 7
 • Slaapkamers 3 (1 mogelijk)
 • Aangeboden sinds 30-10-2022
 • Beschikbaarheid In overleg

Huurprijs

€1.750,- /per maand

Limburg

André Volders
046 - 202 13 46 limburg@123wonen.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

 • Aangeboden sinds: 30-10-2022

Specificaties

 • Soort: Woningen
 • Type: Vrijstaand
 • Beschikbaarheid: In overleg
 • Max. huurperiode: 6
 • Interieur: Gemeubileerd
 • info: In overleg beperkt mogelijk
 • Bouwjaar: 1989
 • Energielabel: A
 • Kamers: 7
 • Slaapkamers: 3
 • Extra slaapkamers: 1
 • Woonoppervlakte: 210 m²
 • Perceeloppervlakte: 458 m²
 • Tuin oppervlakte: 200 m²
 • Tuin: Ja
 • Tuin ligging: Zuid

Vraag bezichtiging aan

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl