St Hubertusstraat 60, EINDHOVEN

Verkocht

Omschrijving

In een groene omgeving in de buurt Tuindorp (Oud Stratum) ligt deze sfeervolle, goed onderhouden maisonnette. Vanwege de ligging (binnen de stadsring) ben je al binnen een paar minuten in het bruisende stadscentrum!

ENTREE:
De St Hubertusstraat is een rustig straatje. Nummer 60 ligt erg mooi, tegenover het kerkplein enerzijds en een parkje anderzijds, dus met een vrij uitzicht. In de straat staan huizen met karakter. Niet verwonderlijk, gezien het gelegen is tegen het “Witte Dorp”. Bij aankomst lijk je een grote, statige hoekwoning te gaan betreden. Alleen het kleine portiekje met 3 huisnummers verraadt dat het meerdere woningen zijn.

Via de eigen voordeur betreed je de ontvangsthal en de trap naar de eerste verdieping. Boven aangekomen kom je in de hal en heb je toegang tot de keuken, de achterkamer, de voorkamer en het toilet (2015). Tevens een trap naar de tweede verdieping.

WOONKAMER:
De woonkamer is en-suite en is daardoor speels ingedeeld, bestaande uit een voorkamer (16 m2) en een achterkamer (13 m2) welke separaat zijn te betreden vanuit de hal. Zowel de voorkamer als de achterkamer is voorzien van een schouw met rookkanaal en een aansluiting voor een gashaard. De ruimtes zijn afgewerkt met strakke wanden en plafonds, diepe vensterbanken, hoge plinten en alles zit goed in de verf. Op de vloer ligt laminaat en de achterkamer heeft een inbouwkast.

KEUKEN:
De dichte keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is geplaatst in 2015. Deze is voorzien van onder andere een vaatwasser en een combi-oven. Verder inbouwverlichting, greeploze kastjes en een terrazzo vloer. Vanuit de keuken betreed je het balkon. Het balkon ligt op het westen en is 4 m2.

SLAAPKAMERS:
Op de 2e verdieping liggen 2 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (15 m2) ligt aan de voorzijde van de woning. Deze kamer heeft een laminaatvloer, stucwerk wanden en een inbouwkast.

Slaapkamer 2 (9 m2) ligt aan de achterzijde van de woning. Ook hier strakke wanden, laminaat en een inbouwkast. Tevens is hier de aansluiting voor de wasmachine geplaatst.

BADKAMER:
De ruim bemeten badkamer is gerenoveerd in 2015 en beschikt over een inloopdouche, een ligbad, een brede wastafel, een zwevend toilet, een designradiator en een terrazzo vloer.

VLIERING:
Deze woning beschikt over een flinke bergzolder, bereikbaar met een los trapje, die voorzien is van verlichting. Deze ruimte wordt niet meegeteld in de vierkante meters van het woonoppervlakte, maar het vloeroppervlak van bijna 30 m2 zorgt ervoor dat alles wat niet direct nodig is niet in het appartement staat, maar ‘naar zolder’ kan!

BERGING:
Achter de woning ligt een eigen berging van 6 m2.

OMGEVING:
Tuindorp is een zeer gewilde wijk in oud Stratum, op loopafstand van het centrum van Eindhoven. Vele voorzieningen zijn in de directe nabijheid waaronder supermarkten, scholen, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, horecagelegenheden, de stadsschouwburg en het stadswandelpark.

ALGEMEEN:
- De VvE-bijdrage is € 75,- per maand;
- Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
- De spouwmuren zijn extra geïsoleerd;
- Voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter zekerheidsstelling van het nakomen van de verplichtingen van de koper, wordt in de koopovereenkomst altijd een bankgarantie/waarborgsom opgenomen.

Lees meer 
 • Type Maisonnette
 • Woonoppervlakte 83 m2
 • Slaapkamers 2
 • Aangeboden sinds 31-10-2019
 • Beschikbaarheid In overleg

€279.000,- /k.k.

Eindhoven

040 - 209 22 92 eindhoven@iqmakelaars.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

 • Aangeboden sinds: 31-10-2019

Specificaties

 • Soort: Woningen
 • Type: Maisonnette
 • Beschikbaarheid: In overleg
 • Bouwjaar: 1949
 • Energielabel: C
 • Slaapkamers: 2
 • Woonoppervlakte: 83 m²
 • Woninginhoud: 321 m³

Vraag bezichtiging aan

Vergelijkbaar aanbod

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl