Swaagmansland (kavel 18) 0 ong, WARFFUM

Omschrijving

Kavel met flexibel bouwplan te koop in De Laan-Zuid Warffum! In het dorp Warffum is het mogelijk om voor een betaalbare prijs een ruime vrijstaande woning te laten bouwen door projectontwikkelaar Notebomer uit Surhuisterveen.

Vlakbij de stad en vlakbij de zee, daar vindt u de prachtige gemeente Het Hogeland. Dat zich kenmerkt door ruimte, vergezichten, groen, en prachtige luchten. In Het Hogeland kunt u heerlijk vrij wonen in een prettige omgeving waar mensen oog hebben voor elkaar. Een gebied dat goed bereikbaar is. Naast een prachtige, weidse natuur, zijn er volop voorzieningen in dit gebied: scholen, winkels, gezondheidszorg, sportcentra et cetera. Daarnaast worden er volop activiteiten georganiseerd.

Warffum is één van meest pittoreske woondorpen in de voormalige gemeente Eemsmond, met een gezellige haven en een prachtig historisch openluchtmuseum. Warffum ligt op ruim een half uur rijden van de stad Groningen en is ook bereikbaar per trein met een rechtstreekse verbinding vanuit de stad Groningen.

De nieuwbouwplan is landelijk gelegen tussen het dorp en het open landschap. Het is een is ruim opgezette wijk met veel groen en bomen, waarbij een aantal kavels gescheiden worden door water. Een deel van dit plan is gebouwd op een schiereiland. Er is volop ruimte voor diverse woningen, die per deelgebied op elkaar worden afgestemd.


Bouwmogelijkheden en -regels in het kort:
• Vrijstaand.
• Noordgroningse stijl (onderling op elkaar afgestemd).
• Gescheiden rioleringsstelsel met aansluitpunten bij de kavelgrens.
• De gemeente stelt de erfafscheidingen beschikbaar (beukenhaag).
• Projectontwikkelaar; Notebomer Surhuisterveen
• Na indiening van de tekeningen worden deze getoetst door Libau welstands- en monumentenzorg Groningen.

Prijs is afhankelijk van het type woning dat gebouwd zal worden, neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en het inspiratieboek van de projectontwikkelaar.

Interesse of meer informatie?
Neem contact op met iQ Makelaars Groningen via 050-7601 777!

Lees meer 
  • Type overige
  • Aangeboden sinds 19-09-2023
  • Beschikbaarheid
Prijs op aanvraag
Image Description

Groningen

050 - 760 17 77 groningen@iqmakelaars.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

  • Aangeboden sinds: 19-09-2023

Specificaties

  • Type: Overige

Vraag bezichtiging aan

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl