Woning laten stofferen en meubileren?

Bent u op zoek naar meubels? En wilt u uw woning van een mooie vloer en gordijnen voorzien? Voor stofferen en meubileren kan 123Wonen u van dienst zijn.

    

Bij elke woning die wij verhuren bieden wij u de optie deze volledig te laten stofferen en/of meubileren. Het meubileren van uw huurwoning vindt altijd plaats in overleg met u als huurder en op basis van een vooraf besproken budget en planning.

Tijdens een uitgebreid consult met één van onze medewerkers over bijvoorbeeld verhuur van meubilair is er alle ruimte om uw wensen kenbaar te maken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren; welke sfeer wenst u in uw huurwoning te creëeren? Ons doel is uw perfecte thuis creëren! 

Door onze ruime ervaring zijn wij uitstekend op de hoogte van de juiste stoffen, merken en leveranciers. Hierdoor zijn wij in staat zijn om snel en professioneel te kunnen handelen; wij kennen de weg en de middelen die nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Overigens is het ook altijd mogelijk om via 123Wonen gemeubileerd te huren. Net zo makkelijk! Kiest u toch voor meubilair huren? Geen probleem!

123Wonen werkt voor de meubilering en stoffering samen met Home Inspirations. Meubels huren? Klik hier!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?  U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met uw dichtstbijzijnde vestiging van 123Wonen. 

Verstuur

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl