Luxury Homes; de voordelen

Wilt u een woning onder de aandacht van het juiste publiek brengen? Luxuryhomes biedt een platform dat huizen in het topsegment toont en deze op passende wijze presenteert. Wij zorgen ervoor dat de doelgroep waar u naar op zoekt bent de woning te zien krijgt: Luxuryhomes zorgt voor marketing op maat. 

Al het aanbod op 1 plek

Mensen die op zoek zijn naar een luxe woning kunnen op Luxuryhomes al het passende aanbod in Nederland op 1 plek vinden. Zo hoeft er niet meer uitgebreid tussen het reguliere aanbod gezocht te worden. U kunt als makelaar uw woning vrijblijvend aanmelden op onze website: wanneer deze matcht met ons aanbod zullen wij de woning online plaatsen. Zo krijgt u meer zichtbaarheid voor de exclusieve woning!

Passende marketing

Wij presenteren de woning op een passende manier op onze website. Zo schrijven we een uitgebreide verkooptekst en plaatsen we aansprekende foto's. We doen er alles aan om uw woning op te laten vallen bij de doelgroep, laten de woning voorbij komen op onze homepage en zetten deze in de spotlights. Voor u als makelaar alleen maar voordelen dus! 

Heeft u een luxe woning in de verkoop en wilt u deze op Luxuryhomes plaatsen? Neem snel contact met ons op!

Verstuur

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl