Woning aanmelden Luxuryhomes

 

Waar vindt men de mooiste huizen van Nederland? Op Luxuryhomes.nl! Wij richten ons op het aanbod van mooie grote huizen met een bijzondere architectuur of met karakter. Door ons enkel op dergelijke woningen te richten kunnen we zeggen dat we een aanbod van exclusieve huizen aanbieden. Het zijn huizen uit het hogere segment en dat is waar u een koper voor zoekt. Plaats uw woning daarom op Luxuryhomes!

De juiste zichtbaarheid

Mensen die op zoek zijn naar een exclusieve woning vinden deze vaak niet via de reguliere kanalen. Daarom is Luxuryhomes een website die zich speciaal richt op het aanbod van luxe huizen en waar makelaars hun woningen in deze sector kunnen aanbieden. Onze bezoekers weten dat hier aanbod te vinden is van woningen in het topsegment, verspreid door heel Nederland. Zo vindt deze doelgroep het aanbod waar zij naar zoeken gefilterd op één plek, gemakkelijk en overzichtelijk. Wij bieden de juiste zichtbaarheid voor uw woning: meld uw woning vrijblijvend bij ons aan!

Luxe woning online plaatsen

Heeft u als makelaar een luxe woning in de verkoop en wilt u deze aanbieden op luxuryhomes.nl? Wij kunnen uw woning direct online plaatsen. Vul het contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons. 

 

 

Verstuur

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl