Woning verkopen via makelaar

Wilt u een woning verkopen via een makelaar? Een makelaar kan u helpen om de beste prijs voor uw woning te krijgen. Bij een No Cure No Pay makelaar begint men pas aan een verkoopopdracht als het vertrouwen bestaat dat uw woning daadwerkelijk verkocht gaat worden. U krijgt dan altijd een eerlijk advies; ook de makelaar is gebaat bij een reële vraagprijs. Uw woning verkopen via een makelaar is een verstandige keuze waar wij u graag meer over vertellen.

Wat doet een makelaar?

Uw woning verkopen via een makelaar betekent dat deze de onderhandelingen voert. Een makelaar kent de drijfveren kennen van de kopers en maken op basis hiervan en op hun openingsbod een inschatting op welk bedrag zij maximaal willen of kunnen eindigen. Is er akkoord op het bod? Dan stelt uw makelaar binnen 48 uur na overeenstemming een juridisch waterdichte koopovereenkomst op. Ook gaat de makelaar met u mee naar de notaris om zeker te zijn dat u de juiste akte van levering ondertekent. Voordat u naar de notaris gaan plant de makelaar een opleverinspectie bij de woning. Natuurlijk krijgt u bij uw woning verkopen via een makelaar ook nazorg indien nodig.

Een betrouwbare makelaar inschakelen

Wilt u uw woning verkopen via een makelaar? Wij brengen u in contact met een betrouwbare makelaar. Neem snel contact met ons op voor meer informatie. 

Verstuur

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl