Expats

Een expat is iemand die tijdelijk in een land werkt met een andere cultuur dan waar hij of zij in is opgegroeid. Over het algemeen wonen en werken zij tijdelijk in het buitenland, maar het kan ook permanent zijn.

Expats staan over het algemeen bekend als ideale kopers of huurders. Zo zijn zij in de meeste gevallen hoogopgeleid, doen zij specialistisch werk, verdienen een hoger salaris dan gemiddeld door de vele vergoedingen die zij ontvangen en werken in veel gevallen bij een multinational. Dit zijn ideale kenmerken voor een verhuurder of woningverkoper, omdat de expat in het hogere segment naar een woning zal zoeken.

Nederland populair onder expats

De hoge levensstandaard die Nederland heeft is vaak de belangrijkste motivatie voor expats. Denk hierbij aan de goede gezondheidszorg, het openbaar vervoer dat goed georganiseerd is en Nederland is een relatief veilig land. Daarnaast wordt er over het algemeen goed Engels gesproken.

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl