Marketing

Uw luxe woning online op Luxuryhomes.nl? Dat is uitstekende online marketing voor de woning! Op onze website wordt de woning namelijk prominent getoond aan de juiste doelgroep: mensen die op zoek zijn naar een exclusief huis. Wij brengen al het aanbod in het topsegment bij elkaar op 1 plek.

Creëren van kansen

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van uw woning,
hier kunnen we niet omheen. Maar bij Luxuryhomes wordt alles uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Speciaal voor uw woning wordt een prachtige presentatie ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van uw woning.

We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was. Een overtuigende en aansprekende presentatie is daarom van groot belang!

Uw woning direct plaatsen

Wilt u uw woning direct plaatsen op Luxuryhomes.nl? Neem dan snel contact met ons op. Als de woning die u in de verkoop heeft matcht met ons aanbod zullen wij de woning op onze site tentoonstellen. 

 

Verstuur

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl