Vastgoedbeheer

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbeheer? Het uitbesteden van vastgoedbeheer van uw woning is ideaal als u zelf voor langere tijd in het buitenland verblijft en u geen zorgen wil over uw verhuurde woning. Alle zaken rondom verhuur en beheer worden op een heldere en professionele manier verzorgd. Een vastgoedbeheerder handelt proactief, snel en doeltreffend en is 24 uur per dag bereikbaar voor huurder en verhuurder.

Financieel en technisch beheer

U kunt kiezen uit twee soorten beheer: technisch beheer en financieel beheer. Bij technisch beheer is uw vastgoedbeheerder het eerste aanspreekpunt en helpt deze met het oplossen van kleine technische problemen. In het geval van financieel beheer zorgt uw vastgoedbeheerder ervoor dat elke maand facturen worden verstuurd en dat de huur wordt geint.

Wilt u meer weten over vastgoedbeheer in uw situatie? Wij kunnen u in contact brengen met een betrouwbare vastgoedbeheer partij voor uw woning. Neem snel contact met ons op door het formulier in te vullen en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Verstuur

Partners

Acheter Louer

Home Globally

Immo Street

Kami Casa

PubliMaison

MLS

SodiChan

The House Shop

Luxury Homes

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl

Luxuryhomes

Woningen