Lakméstraat 7, Apeldoorn

Omschrijving

Werkelijk tot in perfectie zeer luxe (met zeer hoogwaardige materialen!!) recent opgeleverde helft van dubbele watervilla met een zonnige op het westen gesitueerde tuin grenzend aan het water met vlonder terras van waaruit u schitterend zicht heeft. De woning is recent opgeleverd (2020), voorzien van een aangebouwde garage en is gelegen aan een zeer rustige en kindvriendelijke locatie met alle denkbare voorzieningen in de directe nabijheid.

indeling: entree, hal en zeer luxe afgewerkte toiletruimte met wandcloset. Lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin en het terras en halfopen uitgebouwde zeer luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop en thans 2 slaapkamers (origineel en eventueel ook eenvoudig weer 3 slaapkamers van te maken) waarvan de ouderslaapkamer beschikt over een schitterende inloopkledingkast. Zeer luxe geheel betegelde badkamer (marmer) met ligbad, separate inloopdouche en dubbel wasmeubel. Separaat 2e zeer luxe toiletruimte met wandcloset.

2e verdieping: prachtige etage met wasruimte, royale slaapkamer met als meerwerk tijdens de bouw de openslaande deuren laten realiseren en een schitterend dakterras.

De hele woning is voorzien van stucwerk wand- en plafondafwerking, de begane grond is voorzien van een schitterend stucwerk plafond met led-verlichting, een prachtige plavuizen vloer (1,2m bij 1,2 m) tegels en is door de uitstekende staat, de luxe afwerking zeker een bezichtiging waard!

Koopsom vanaf € 469.500,-k.k.

Lees meer 
  • Type 2-onder-1-kap
  • Aangeboden sinds 12-10-2020
  • Beschikbaarheid Per direct

Vraagprijs

€469.500,- /k.k.

Apeldoorn (iQ)

Edwin Steenbergen
055 - 760 1777 apeldoorn@iqmakelaars.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

  • Aangeboden sinds: 12-10-2020

Specificaties

  • Soort: Woningen
  • Type: 2-onder-1-kap
  • Beschikbaarheid: Per direct

Afbeeldingen

Vraag bezichtiging aan

Partners

Acheter Louer

Home Globally

Immo Street

Kami Casa

PubliMaison

MLS

SodiChan

The House Shop

Luxury Homes

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl

Luxuryhomes

Woningen