Loodskotterhof 115, Amsterdam

Verkocht

Omschrijving


Nu te koop een prima onderhouden 4 kamer (!!) appartement in een zeer rustig hofje in het bruisende Amsterdam Noord. Daarbij gratis een fraai vrij uitzicht naar het park.

Locatie; 
Het appartement is ideaal gelegen in de upcoming buurt 'De Banne'. Met de auto ben je binnen ca. 5 minuten op de ringweg A10. De bus naar het centraal stopt vrijwel voor de deur. Op een steenworp afstand ligt recent geopende de Noord-Zuidlijn. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het naastgelegen vernieuwde winkelcentrum 'Banne Centrum'. Maar ook het complete aanbod van winkels aan het Buikslotermeerplein ligt in de buurt! Verder zijn er voldoende sportgelegenheden in de buurt te vinden. Voor de rust fiets je in ca. 15 minuten naar natuurgebied ’t Twiske. Hier kun je naar hartenlust wandelen, fietsen en zwemmen. Ook het Noorderpark is binnen ca. 10 minuten te bereiken. Vrij parkeren voor de deur. 

Indeling; 
Entree; ruime hal met toegang tot meerdere vertrekken, intercom, twee inbouwkasten; ruime en lichte woonkamer; half open moderne keuken; loggia v.v. geiser en wasmachine/droger aansluiting; eerste slaapkamer met toegang naar de loggia; overloop; separaat toilet; tweede slaapkamer aan de achterzijde; badkamer v.v. wastafelmeubel en inloop douche; derde slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het balkon; individuele berging gelegen op de begane grond. 

Dit goed ingedeeld en lichte 4 kamer appartement van ca. 78 m² is gelegen op de eerste verdieping met ruim zonnig balkon met prachtig vrij uitzicht over water en groen! Het balkon aan de achterzijde ligt op het noordwesten en tevens is er een privé berging in de onderbouw. 

Kortom:
Een ruim goed onderhouden appartement met 3 slaapkamers met een balkon op het Noordwesten en een loggia op het Zuidoosten is zeker de moeite waard om te komen bekijken en aan te kopen.

VERENIGING VAN EIGENAREN: 
De Vereniging van Eigenaren is genaamd "VvE de Grote Loodskotterhof" (Loodskotterhof 1 t/m 135 oneven). De maandelijkse servicekosten voor het betreffende appartement bedragen thans totaal € 160,- inclusief voorschot stookkosten, premie opstalverzekering, verlichting en onderhoud gemeenschappelijke ruimtes en er wordt gespaard voor toekomstig onderhoud. Er zijn plannen om in de toekomst zonnepanelen te plaatsen op het dak van het gebouw. 

EIGENDOMSSITUATIE: 
Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon bedraagt € 161,99 per jaar, welke in halfjaarlijkse termijnen voldaan dient te worden. Het tijdvak loopt tot 31-12-2038 (Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1955). 

BIJZONDERHEDEN: 
• Licht appartement en goed ingedeeld. 
• Het ruime balkon heeft vrij uitzicht over groen, gelegen op het noordwesten. 
• Voorzien van dubbel glas. 
• Bouwjaar 1966. 
• Separate berging onderbouw, ideaal voor een fiets. 
• Voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. 
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot  Amsterdam. 
• Er is pas een overeenkomst als de koopakte getekend is bij de notaris door beide partijen. 
• Verkoper behoudt zich, bij interesse van meerdere partijen, het recht van gunning voor. 

OPLEVERING: 
In overleg  

Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoeksplicht.

Lees meer 
  • Type Flat (galerij/portiek)
  • Aangeboden sinds 10-03-2020
  • Beschikbaarheid In overleg

Vraagprijs

€275.000,- /k.k.

Amsterdam (iQ)

020 - 722 0808 amsterdam@iqmakelaars.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

  • Aangeboden sinds: 10-03-2020

Specificaties

  • Soort: Woningen
  • Type: Flat (galerij/portiek)
  • Beschikbaarheid: In overleg

Vraag bezichtiging aan

Vergelijkbaar aanbod

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl