Haarweg 1, AMBT DELDEN

Verkocht

Omschrijving

Woonboerderij op unieke mooie locatie
Wonen op deze prachtige rustige plek, midden tussen de landerijen en toch dichtbij voorzieningen en winkels?
Dan is deze boerderij een perfecte match voor u!

Het geheel is grotendeels in originele staat waardoor alle authentieke details nog aanwezig zijn.
Volgens recente NEN-meting is de inhoud bijna 2000 m3 en 252 m2 woonoppervlakte. Tel daarbij de ruim 267 m2 overige binnenruimte en zie de vele mogelijkheden.
Volgens de huidige eigenaar zou het splitsen in 2 zelfstandige wooneenheden tot de mogelijkheden behoren.
Het royale erf meet 9795 m2. Op het erf staat een mooie ruime schuur van 224 m2 waarin o.a. de toiletgroepen van de minicamping zijn gevestigd. De bestemming "recreatie" kan behouden blijven waardoor, indien gewenst, de minicamping kan worden voortgezet.
Voor liefhebbers van dieren of paarden zou deze schuur ook ideaal kunnen dienen als stal of dierenverblijf.
Aan de overzijde van de rustieke klinkerweg bevindt zich een deel van het erf (2995 m2) met daarop een schuur van 97m2. Door dit terrein heeft u altijd zelf de regie over uw eigen uitzicht aan de voorzijde.
Het behoort tot de mogelijkheden om, aansluitend op het erf, enkele hectares landbouwgrond te kopen. Tussen 2 van deze percelen stroomt een beek.

Van deze enigszins gedateerde woonboerderij luidt de indeling als volgt:
BEGANE GROND: Via een gang/doorgang van de voorgevel tot aan de achtergevel kom je binnen in de keuken, deze is voorzien van inbouwapparatuur. Twee schuifdeuren ontsluiten de woonkamer deze heeft een houtkachel. Na de woonkamer komt u in de hal met voordeur. In de hal vindt u de opgang naar de bovenverdieping. Rechts van de voordeur een extra kamer (vroeger gebruikt als "mooie kamer") en nu als slaapkamer in gebruik. Hierachter een 2e keuken (op de platte grond als bijkeuken aangemerkt). Hier vindt u een 2e slaapkamer. Via deze keuken heb je toegang tot een kelder met een vloeroppervlakte van 24 m2. Aan de andere zijde kun je opnieuw in de gang/doorgang komen. Daar bevinden zich een douches, een badkamer, een toilet en de toegang tot te voormalige deel (berging).
VERDIEPING: De bovenverdieping biedt ruimte aan een badkamer en maar liefst 5 slaapkamers. Een flinke inloopkast/berging is bereikbaar vanuit 2 slaapkamers. De Badkamer is voorzien van een douche, ligbad en toilet.
Ook heeft deze verdieping toegang tot de ruime berging/zolder welke veel mogelijkheden biedt.
OVERIG: De boerderij dateert uit 1939 en is traditioneel gebouwd (gedeeltelijk steens en gedeeltelijk spouw-metselwerk), gedekt met pannen; de kap van het woongedeelte is deels na-geïsoleerd. De woonvertrekken zijn voorzien van dubbelglas.

MINICAMPING: Tot 2021 is op dit perceel minicamping "De Koekoek" actief geweest. Deze camping met ongeveer 20-25 campeerplekken (met stroomvoorziening) en 2 trekkershutten ligt aan meerdere fietsroutes. De schuur achterop het perceel diende als toiletgebouw en recreatieruimte voor de campinggasten. Volgens de eigenaar werd de camping goed bezocht. De bestemming "recreatie" geeft voldoende mogelijkheden de minicamping in stand te houden.

BIJZONDERHEDEN:
De ligging van deze woonboerderij is uniek; Rustig gelegen, tussen de landerijen in het Twentse coulisselandschap en toch op slechts 10 minuten fietsafstand naar Delden met winkels, restaurants, scholen, overige voorzieningen en het fraaie landgoed Twickel. Wie hier woont beleeft de seizoenen intensief en kan genieten van rijke flora en fauna met veel vogels en wild.
Rustig en toch niet afgelegen want in slechts 8 autominuten bent u op de snelweg A35 (bij Hengelo) hierdoor zijn steden als Enschede, Deventer en Zutphen goed en snel bereikbaar.

Wij hebben maximale aandacht besteed aan de samenstelling van deze informatie.
Desondanks aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid indien deze informatie onvolledig is, onjuistheden bevat of anderszins en aanvaarden we eveneens geen aansprakelijkheid voor de gevolgen daarvan.
Alle vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief en kunnen iets afwijken van de werkelijke situatie.

- Bouwjaar: 1939.
- Perceeloppervlakte: 9795 m2.
- Woonoppervlakte: 252 m2.
- Overige binnenruimte: 267m2.
- Inhoud: 1965 m3.
- Externe bergruimte: 224 m2 (stenen schuur).
- Externe bergruimte: 97 m2 (houten schuur).
- Energielabel: F.
- Internet: glasvezel.
- In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.
- Er wordt een ouderdomsclausule opgenomen.
- Aanvaarding: in overleg.

Bij deze woningen passen we eerlijk bieden toe. Door op onderstaande link te drukken kunt u uw bod uitbrengen.
https://app.eerlijkbieden.nl/auction/63b527d7571991906e876ce7

Lees meer 
 • Type Vrijstaand
 • Woonoppervlakte 253 m2
 • Perceelgrootte 13603 m2
 • Slaapkamers 7
 • Aangeboden sinds 22-12-2022
 • Beschikbaarheid In overleg

Vraagprijs

€850.000,- /k.k.

Hoofdkantoor

Eric Holterman
088 - 700 99 99 info@iqmakelaars.nl
Vraag bezichtiging aan

Deel:

 • Aangeboden sinds: 22-12-2022

Specificaties

 • Soort: Woningen
 • Type: Vrijstaand
 • Beschikbaarheid: In overleg
 • Bouwjaar: 1939
 • Energielabel: F
 • Slaapkamers: 7
 • Parkeerplaats: Ja
 • Woonoppervlakte: 253 m²
 • Perceeloppervlakte: 13603 m²
 • Woninginhoud: 1965 m³
 • Tuin oppervlakte: 6800 m²
 • Tuin: Ja

Afbeeldingen

Vraag bezichtiging aan

Partners


Wij werken samen met maarliefst 86 internationale partners van Listglobally. Uw object kan hierop worden doorgeplaatst, om de juiste internationale doelgroep te bereiken voor de verkoop van uw moderne woning. Zie hieronder een aantal van deze partners.

Uw woning direct onder de aandacht brengen bij kopers in het hogere segment.

Email: info@luxuryhomes.nl